Nieuws

Nog maar 100 dagen tot de intocht van de Driekoningen!

Over precies 100 dagen barst de magie los en verwelkomen we de Driekoningen in onze stad. Bereid u voor op een spectaculaire optocht vol kleur, muziek en vrolijkheid. Samen vieren we de traditie, met prachtige kostuums, stralende sterren en een sfeer die u niet wilt missen!

Zorg dat u erbij bent en laat je onderdompelen in de feestelijke ambiance. Nodig uw vrienden en familie uit, en maak u klaar voor een onvergetelijke middag dag vol wonderen en samenzijn. De Intocht van Driekoningen is niet alleen een feest voor jong en oud, maar ook een moment om samen de magie van het nieuwe jaar te vieren.
Markeer de datum (5 januari 2025) in uw agenda en laat ons samen aftellen naar dit onvergetelijke evenement! ✨👑

Wilt u ook medemogelijkmaker worden? Klik dan op https://3kdb.kentaa.nl/donate

Vernieuwde website

🎉We hebben een gloednieuwe website: www.3kdb.nl! 🎉

Ontdek alles over onze prachtige traditie, de magische intocht en hoe we samen het nieuwe jaar vieren. Op onze vernieuwde site vind je o.a. informatie over de intocht, het Vierde Geschenk, nieuws, vacatures en hoe jij kunt bijdragen aan deze feestelijke gebeurtenis!

    Op alle teksten en afbeeldingen van deze website rust auteursrecht. Het is zonder toestemming niet toegestaan om de teksten te kopiëren, verspreiden of op een andere manier openbaar te maken.